3 - 8 JANUARI 2019

Ahoy op zondag

'Ahoy op Zondag' is de enige dagsessie en steevast de uitgelezen kans voor jonge fietsfanaten om naar de Rotterdamse zesdaagse te komen. Voor een aangepast randprogramma én om ook nieuwelingen op de baan in actie te zien. Voor 'Ahoy op Zondag' is ook een aantrekkelijke 'familiekaart' verkrijgbaar waar u voor € 50,- toegang heeft met 4 personen (minimaal 1 volwassene). U hoeft overigens niet persé familie te zijn.


Kids Day

Op de zondag van de Wooning Zesdaagse van Rotterdam zijn er extra activiteiten voor de kids. Roompot Vakanties richt op deze dag bijvoorbeeld een heuse Koos Kids Club in, waar kinderen kunnen knutselen, springen op het springkasteel, rondrijden op hoverboards of worden geschminkt. Koos Konijn zal samen met alle kinderen die dag bovendien swingend afsluiten met een overgetelijke minidisco.

Het Rotterdamse Delta Cycling.cc pakt ook helemaal uit voor de jongste wielerfans, met:

  • pumptrack: fietsen op een indoor baan
  • pimp your bike: maak je fiets nóg mooier en opvallender
  • kinderpersconferentie: stel je vraag aan de profs
  • test je snelheid: vol gas voor de snelste tijd?

 

Voor de kinderen op het zakelijke middenterrein worden op zondag door Wooning Badkamers en Keukens ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals pannenkoeken bakken en pizza’s maken. 

TICKETS
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER