7 - 12 DECEMBER 2021

Ahoy op zondag

'Ahoy op Zondag' is Family Day: de enige dagsessie en steevast de uitgelezen kans voor jonge fietsfanaten om naar de Wooning Zesdaagse te komen. Voor een aangepast randprogramma én om ook jeugd en nieuwelingen op de baan in actie te zien. Er is ook een aantrekkelijke 'familiekaart' verkrijgbaar ( op = op), waar u voor € 50,- toegang heeft met 4 personen (minimaal 1 volwassene). U hoeft overigens niet persé familie te zijn.

 

Kids area
Dankzij partners Rotterdamse Sporticonen, Wooning Badkamers en Keukens, Fiets je Schilderij, Ubisoft en Thuis op Straat zijn er op zondag tussen 13:00 en 17:00 uur extra activiteiten voor kinderen in de kids area, die zich in de foyer en conference room bevindt. Volg de vloerstickers en je komt er vanzelf!

De Leontien van Moorsel Ride van de Stichting Rotterdamse Sporticonen brengt dit jaar weer een pumptrack naar de conference room mee voor een echte wielrenners beleving, ook geschikt voor mindervaliden. Leontien van Moorsel is ook aanwezig bij de kids persconferentie, met een aantal bekende wielrenners, die om 15.15 uur plaatsvindt.

De foyer wordt gevuld met leuke diverse activiteiten. Neem bij Fiets je Schilderij plaats, trap op de pedalen en creëer je je eigen schilderij. Dans zondag op tophits met de Just Dance van Ubisoft. Thuis op Straat plaatst verschillende spelletjes om je dag compleet te maken!

De VIP Kids kunnen op het zakelijke middenterein cupcakes bakken die door Wooning Badkamers en Keuken wordt georganiseerd.

TICKETS
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER