2 - 7 JANUARI 2020

Ahoy op zondag

'Ahoy op Zondag' is Family Day: de enige dagsessie en steevast de uitgelezen kans voor jonge fietsfanaten om naar de Wooning Zesdaagse te komen. Voor een aangepast randprogramma én om ook jeugd en nieuwelingen op de baan in actie te zien. Er is ook een aantrekkelijke 'familiekaart' verkrijgbaar ( op = op), waar u voor € 50,- toegang heeft met 4 personen (minimaal 1 volwassene). U hoeft overigens niet persé familie te zijn.


Kids Area

Dankzij partners Rotterdamse Sporticonen, Wooning Badkamers en Keukens en Roompot Vakanties zijn er op zondag tussen 13.00 en 17.00 uur extra activiteiten voor de kids in de kids area die zich bevindt in de foyer en conference room. Volg gewoon de vloerstickers en je komt er vanzelf!


Roompot Vakanties richt op deze dag bijvoorbeeld een heuse Koos Kids Club in, waar kinderen kunnen knutselen, springen op een springkasteel, skelteren, bidonwerpen en rondrijden op hoverboards. Uiteraard is ook Koos Konijn er.


De Leontien van Moorsel Ride van de Stichting Rotterdamse Sporticonen brengt een zogenaamde pumptrack naar de conference room voor een leuke fiets experience. En een Tacx/Zwift opstelling waarbij op rollers op een racefiets als het ware echt gekoerst kan worden voor een grote scherm. Leontien van Moorsel is ook aanwezig en bij de kids persconferentie die om 15.00 uur plaatsvindt.


Voor de kinderen op het zakelijke middenterrein worden op zondag voor de VIP Kids door Wooning Badkamers en Keukens ook allerlei leuke activiteiten georganiseerd, zoals pannenkoeken bakken en pizza’s maken. 

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER