Eigen vervoer en parkeren

Eigen vervoer en parkeren

Met de auto neem je op Ring Rotterdam-Zuid (A15) de afslag Ahoy-Zuidplein en kan je verder de borden Ahoy volgen. Kom je in stijl op de (wielren)fiets naar Ahoy? Dan kan je deze voor de deur stallen in een onbewaakte fietsenstalling.

Parkeren 
Rotterdam Ahoy beschikt over 2.000 parkeerplaatsen. Parkeren kan bij Ahoy voor € 19,00 per auto. Het tarief voor touringcars is € 46,00. Je betaalt achteraf bij een parkeerautomaat. Bij uitrijden wordt na betaling het nummerbord herkend en opent slagboom zich automatisch. 

Parkeergarantie
Zeker zijn van een plekje? Je kunt tot twee uur voorafgaand aan het evenement een parkeerkaart met parkeergarantie kopen (zelfde tarief van € 19,00 per auto). Ook wanneer er op de borden 'VOL' staat, ben je gegarandeerd van een plekje. Geen parkeergarantie gekocht? Je kunt nog steeds bij Ahoy parkeren, afhankelijk van de beschikbaarheid. 

Koop hier alvast je parkeerticket


Overige parkeermogelijkheden
Op vijf minuten loopafstand kunt je ook terecht in parkeergarage Zuidplein tegen de daar geldende tarieven of op de diverse P+R terreinen, zoals bij de metrostations Slinge en Kralingse Zoom.
Meer informatie: www.bereikbareregiorotterdam.nl en www.anwb.nl.

Klik hier om de algemene voorwaarden parkeeraccommodaties van Rotterdam Ahoy in te zien.

Wegwerkzaamheden
Het kan natuurlijk gebeuren dat er op het moment van jouw bezoek wegwerkzaamheden plaats vinden. Kom niet voor verrassingen te staan en controleer dit van te voren.
Neem voor actuele informatie een kijkje op: www.vananaarbeter.nl en www.bereikbareregiorotterdam.nl.

TICKETS