7 - 12 DECEMBER 2021

Een veilig bezoek

Wij kijken enorm uit naar weer een live editie van de Wooning Zesdaagse, waarbij de veiligheid van al onze bezoekers en personeel voorop staat. De organisatie volgt de ontwikkelingen rond het coronavirus op de voet. Wij houden ons aan de richtlijnen van het RIVM en GGD Rotterdam-Rijnmond bij het organiseren van het evenement.

Update - 25 september 2021

De Wooning Zesdaagse valt onder 'evenementen met vaste zitplaats.’ De tribunes in de Ahoy Arena mogen op 100% capaciteit gebruikt worden. Voor het zakelijke middenterrein geldt geen vaste zitplaats, waardoor een capaciteit van 75% aangehouden wordt. Daarnaast moeten bezoekers een bewijs kunnen laten zien waaruit blijkt dat ze gevaccineerd zijn, onlangs negatief getest of hersteld van covid-19.

De horeca voor dit evenement zal tot max 00.00u geopend zijn. Het dragen van mondkapjes en het houden van 1,5 meter afstand is niet langer verplicht.

CoronaCheck-App
Bij de entree van Ahoy zal bezoekers gevraagd worden om een geldig legitimatiebewijs en de QR-code in de CoronaCheck App te laten zien, waaruit blijkt dat men volledig gevaccineerd is, onlangs hersteld is van corona of een geldige negatieve test via Testen voor Toegang kan overleggen.

Je kunt op één van deze drie manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

  • Vaccinatiebewijs (volledige coronavaccinatie)
  • Herstelbewijs (bewijs dat u minder dan zes maanden geleden hersteld bent van corona)
  • Testbewijs via Testen voor Toegang (een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voorafgaand bezoek)
     

Meer informatie over het coronatoegangsbewijs vind je op: rijksoverheid.nl/testenvoortoegang en testenvoortoegang.org.

Wij kijken er enorm naar uit om iedereen weer te verwelkomen en te genieten van topsport in Ahoy. Tot in december!

 

TICKETS