7 - 12 DECEMBER 2021

Dubbelsteyn MINI Cup

Fiets jij jezelf naar een jaar gratis MINI rijden?

De Wooning Zesdaagse in Rotterdam Ahoy heeft een nieuw wedstrijdonderdeel: de Dubbelsteyn MINI Cup! Ben jij wielerfan, die niet in het bezit is of is geweest van een wedstrijdlicentie, maar droom je er al langer van om te fietsen op een echte wielerbaan? Dit is je kans. Doe op 4 december mee aan de baanclinic gegeven door wedstrijdleiders Michael Zijlaard en Peter Schep op de wielerbaan in Sloten, Amsterdam. Kwalificeer je bij de tijdsnelsten en strijd tijdens de Wooning Zesdaagse in Ahoy om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden - mogelijk gemaakt door MINI Dubbelsteyn

 

Hoe maak je kans om mee te doen? 

 • Stuur uiterlijk 21 november een e-mail naar: dubbelsteynminicup@wooningzesdaagse.nl.
 • Zet in de onderwerpregel 'Dubbelsteyn Mini Cup' en vermeld in de mail je naam, woonplaats en leeftijd.
 • Vermeld je kledingmaat (S, M, L, XL of XXL)
 • Geef in twee zinnen aan wat je fietservaring is en je motivatie om mee te doen. 

 

Deelname is op basis van loting. Op 22 november krijg je bericht of je ingeloot bent en in welk tijdslot (tussen 09.00 en 16.00 uur) je op 4 december op de wielerbaan Sloten in Amsterdam welkom bent. Tijdens de baanclinic krijg je alle tips om op een baan te rijden en de kans om vanuit staande start 1 snelle ronde te klokken. De snelste 12 tijden gaan in januari door naar de Wooning Zesdaagse in Ahoy. Daar wordt gestreden om de hoofdprijs: een jaar lang gratis MINI Cooper S rijden, aangeboden door Dubbelsteyn MINI.


Let op

 • Leeftijd tussen de 18 en 60 jaar
 • Er wordt gereden in een gemixte categorie (snelle dames zijn ook zeker welkom!)
   

Je ontvangt tegen betaling van 50 euro

 • Verzorgde baanclinic, incl bruikleen baanfiets
 • Het enige echte Dubbelsteyn MINI Cup Wielershirt
 • Twee tribunekaarten voor de finale avond  (8 januari) van de Wooning Zesdaagse 2019


Dubbelsteyn, úw vertrouwde MINI en BMW dealer

Al jarenlang is Dubbelsteyn als partner verbonden aan de Wooning Zesdaagse. Dubbelsteyn verzorgt het transport van renners en officials van en naar het hotel en vliegveld. 

TICKETS
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER