7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Drietal Team Sunweb geeft startschot 35e Wooning Zesdaagse van Rotterdam

Drietal Team Sunweb geeft startschot 35e Wooning Zesdaagse van Rotterdam

29 December 2016

Nederlands Wielrenner van het Jaar en vice-olympisch kampioen tijdrijden Tom Dumoulin zal op donderdag 5 januari namens Team Sunweb het startschot geven voor de 35e Wooning Zesdaagse van Rotterdam. Dumoulin verricht de openingshandeling samen met WK zilveren medaillewinnaar Ellen van Dijk en ploegleider Marc Reef. Bijna de voltallige nieuwe selectie van Team Sunweb  is aanwezig voor een ontmoeting met haar Nederlandse volgers en fans op de openingsavond in Rotterdam Ahoy.

Op donderdag 5 januari toont het Team Sunweb (voorheen Giant-Alpecin) zich, nadat eerder die dag in Duitsland de officiële perspresentatie heeft plaatsgevonden, in Rotterdam Ahoy voor het eerst in de outfit van de nieuwe hoofdsponsor aan het grote publiek. Daarbij zijn Søren Andersen, Warren Barguil, Roy Curvers, Bert De Backer, Chad Haga, Lennard Kämna, Sindre Lunke, Michael Matthews, Sam Oomen, Georg Preidler, Ramon Sinkeldam, Tom Stamsnijder, Laurens ten Dam, Mike Teunissen, Albert Timmer, Zico Waeytens, Maximilian Walscheid en dus Tom Dumoulin aanwezig.

Niet alleen de mannen van Team Sunweb, maar ook de vrouwen met onder meer de nationale toppers Lucinda Brand en Ellen van Dijk en het development team geven volgende week acte de présence in Ahoy.

TICKETS