7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Presentatie Team Roompot - Nederlandse Loterij

Presentatie Team Roompot - Nederlandse Loterij

06 Januari 2017

Rotterdam Ahoy is vrijdagavond voor het derde opeenvolgende jaar het decor voor de officiële presentatie van Team Roompot - Nederlandse Loterij. Alle renners van de Nederlandse pro-continentale wielerploeg zullen aanwezig zijn en traditiegetrouw wordt er ook een onderlinge afvalkoers op de houten piste gereden.

Pieter Weening is de enige die niet aan de afvalkoers zal meedoen. Hij verricht om 20.30 uur het startschot samen met Roompot Vakanties-topman Jurgen van Cutsem. De Nederlandse ploeg kent dit jaar maar liefst tien nieuwe namen. Pim Ligthart en Jens Mouris, die ook de Zesdaagse van Rotterdam rijden, zijn de opvallendste aanwinsten. Daarnaast zullen ook Taco van der Hoorn, Coen Vermeltfoort, Jeroen Meijers, Martijn Tusveld, Tim Ariesen, Martijn Budding, Elmar Reinders en Oscar Riesebeek voor het eerst te bewonderen zijn in het shirt van Team Roompot - Nederlandse Loterij.

Bij de uitgang wacht vanavond nog een verrassing voor alle toeschouwers die Rotterdam Ahoy verlaten. Iedereen krijgt een exemplaar mee van het magazine van Team Roompot - Nederlandse Loterij, genaamd Oranje Peloton.

TICKETS