7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Wooning Keukens en Badkamers nieuwe titelsponsor van de Zesdaagse van Rotterdam

Wooning Keukens en Badkamers nieuwe titelsponsor van de Zesdaagse van Rotterdam

24 Oktober 2016

Kenny de Ketele en Moreno de Pauw rijden met Wooning op het shirt in Ahoy

Wooning en de Rotterdamse zesdaagse gaan een intensieve samenwerking voor een periode van drie jaar aan. Het baanwielrenevenement, dat van 5 t/m 10 januari voor de 35e keer plaatsvindt in Rotterdam Ahoy, draagt nu ook de naam Wooning Zesdaagse van Rotterdam. De keuken- en badkamerspecialist uit Rotterdam verbindt met deze samenwerking haar naam en activiteiten nog sterker aan het Rijnmondgebied.

Jolanda Jansen, directeur van Rotterdam Ahoy, is verheugd over de samenwerking: "Met Wooning kunnen we de ingeslagen weg tot verdere vernieuwing van onze zesdaagse nog verder uitbouwen. Afgelopen edities hebben we al mooie stappen gemaakt en is het wedstrijdprogramma spannender en uitdagender geworden, de interactie met het publiek vergroot en hebben we de beurs WielerPlaza toegevoegd aan de Rotterdamse Six. Onze ambitie is om continu te werken aan vernieuwingen om het evenement voor zowel publiek als bedrijfsleven en uiteraard ook voor de baansport aantrekkelijk te houden. Mooi dat we dit nu de komende jaren samen met Wooning kunnen doen”.

Titelsponsor Wooning Keukens en Badkamers opnieuw verbonden aan koppel De Ketele-De Pauw
Wooning is ondertussen geen onbekende in de Rotterdamse zesdaagse. In 2014 stapte de keuken- en badkamerspecialist met zeven vestigingen in de regio’s Rotterdam en Den Haag al in als ploegsponsor. Afgelopen januari verbond Wooning zich aan het ijzersterke Belgische koppel Kenny De Ketele en Moreno De Pauw. Het Vlaamse duo geeft ook in de Wooning Zesdaagse van Rotterdam 2017 acte de présence en draagt opnieuw de naam Wooning op het shirt.

"Nog intensiever samenwerken met een van de grootste zesdaagsen voelt als een logische stap. Een verbintenis waardoor een nog bredere doelgroep uit Rotterdam en verre omstreken met ons bedrijf in aanraking komt”, aldus Wim van Dijk, Commercieel directeur van Wooning Keukens en Badkamers.

"De Wooning Zesdaagse van Rotterdam is de aftrap van het nieuwe wielerseizoen. De wielerwereld komt in deze dagen bij elkaar in Rotterdam. Nieuwe vedettes, oude legendes, fans en sponsoren ontmoeten elkaar op een evenement dat absolute topsport brengt,” legt wedstrijdleider Michael Zijlaard uit. Hij kijkt uit naar een zesdaagse met de aanwezigheid van Wooning. "We zijn heel blij met Wooning als partner van de zesdaagse. Zij zullen met deze driejarige verbintenis een toegevoegde waarde zijn voor het fietsen in Nederland.” 

TICKETS