7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Hoofdsponsor verlengt tot en met 2022

Hoofdsponsor verlengt tot en met 2022

12 November 2018

Hoofdsponsor Wooning Keukens en Badkamers heeft bekendgemaakt haar overeenkomst met Rotterdam Ahoy als naamgevend sponsor van de Rotterdamse zesdaagse met drie jaar te verlengen tot en met de 40e editie in 2022. Het wielerevenement gaat verder onder de naam Wooning Zesdaagse. Van 3 t/m 8 januari 2019 vindt in Ahoy de 37e editie plaats. 


"Al in januari gaf Wooning Keukens en Badkamers aan met ons in gesprek te willen over verlenging van het huidige driejarige contract" zegt Jolanda Jansen, directeur van organisator Rotterdam Ahoy. "We zijn ongelooflijk enthousiast dat Wooning ons het vertrouwen heeft gegeven nu al een nieuwe overeenkomst te willen sluiten tot en met de editie van januari 2022. Het is een bijzonder goed nieuws voor ons en vele wielerliefhebbers met ons dat de komende jaren topwielrennen te zien blijft in Ahoy."


Wim van Dijk, directeur van Wooning, geeft aan dat het concern zich enorm verbonden voelt met Rotterdam, Ahoy en het baanwielrennen. "We zijn sportliefhebbers en zien in de Wooning Zesdaagse een uitgelezen kans onze bekendheid in Rotterdam en omstreken verder te vergroten. Om elk jaar te beginnen met een dergelijk top-evenement, zowel qua sport als qua organisatie en kijkersspektakel, is iets waar wij enorm trots op zijn en veel zin in hebben."

 

Rotterdam Ahoy en Wooning Keukens en Badkamers hebben zich ten doel gesteld om gezamenlijk verder te investeren in het sportieve aspect van de Wooning Zesdaagse om daarmee het evenement nog meer prestige te geven op de jaarlijkse wielerkalender.

TICKETS