7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Marc Hester vervangt Niklas Larsen

Marc Hester vervangt Niklas Larsen

21 December 2018

Omdat Niklas Larsen niet op tijd hersteld zal zijn van een knieblessure heeft de wedstrijdleiding Marc Hester opgeroepen om zijn plaats in het Deense koppel bij de Wooning Zesdaagse 2019 in te nemen. Hester was vorig jaar ook van de partij in Rotterdam en vormt een team met de succesvolle weg- en baarenner en meervoudig olympische medaillewinnaar Lasse Norman Hansen.

Marc Hester reed met veel toprenners mooie ereplaatsen bijeen en wist in 2012 met de Belgische geweldenaar Iljo Keisse op de thuispiste van Kopenhagen zelfs de zesdaagse te winnen. Hij is met zijn flitsende demarrage en lepe eindsprint één van de snellere renners op de piste en aan de zijde van oermens Lasse Norman Hansen is hij een absolute een podiumkandidaat voor de ploeg van Freightline Europe.

Niklas Larsen is erg teleurgesteld niet op tijd fit te kunnen zijn, maar met een "I hope that I can join your race in the future" lijkt het zeer waarschijnljik dat we de talentvolle Deense coureur in de komende jaren nog op de planken in Ahoy kunnen bewonderen.

TICKETS