7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Proud partner: Insulcon

Proud partner: Insulcon

07 Januari 2019

De Wooning Zesdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die de wielersport een warm hart toedragen. Meestal zijn ze ook terug te vinden in een van de VIP Loges op het zakelijke middenterrein van de Ahoy Arena of zelfs als team- of onderdeelsponsor. We stellen er graag dagelijks één aan u voor.

Het Brabantse Insulcon, dat in 1980 het levenslicht zag, is in de loop der jaren uitgegroeid tot een toonaangevende leverancier van vuurvaste materialen van het allerhoogste niveau, die chemisch bestendig zijn, slijtvast, een hoge isolatiewaarde hebben en thermisch schokbestendig zijn. Inmiddels heeft het bedrijf vele agenten over de hele wereld en ook vestigingen in België, Duitsland en Zwitserland.

Insulcon Groep is nu vijf jaar partner van de Wooning Zesdaagse. Een logische keuze, vertelt marketingmanager Esmé Willems. ,,De zesdaagse is een echt Rotterdams evenement, waar we graag onderdeel van uitmaken. Onze band met Ahoy is ook heel goed, want we staan met ons bedrijf ook op meerdere beurzen daar, zoals Maintenance NEXT.” Niet alleen heeft het bedrijf uit Steenbergen een sponsorloge op het middenterrein, dit jaar organiseerde het ook een baanclinic op de houten latten van Rotterdam Ahoy. ,,Dat vonden onze gasten wel spannend en ik heb heel veel leuke reacties gehad.”

Volgens Willems is de Wooning Zesdaagse een ideaal moment om de klanten van Insulcon een fijne, informele middag of avond te bezorgen in een speciale setting. ,,Het is een hele happening, die ook voor mensen die niet per se van wielrennen houden leuk is. Maar de meeste van onze klanten zijn wel fan hoor, of fietsen zelf fanatiek. Daar houden we met uitnodigen wel rekening mee.”

Hoewel de sfeer ontspannen is en er amper zaken worden gedaan, is netwerken zeker een pluspunt van een weekje zesdaagse. ,,Iedereen kent iedereen, zoals dat gaat. Het is een groot netwerkgebeuren. Maar ons voornaamste doel is onze klanten een toffe ervaring geven in een bijzondere omgeving. Als onze gasten het leuk hebben gehad, is onze doelstelling gehaald.”

 

TICKETS