7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Proud Partner: LBH Group

Proud Partner: LBH Group

08 Januari 2019

De Wooning Zesdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die de wielersport een warm hart toedragen. Meestal zijn ze ook terug te vinden in een van de VIP Loges op het zakelijke middenterrein van de Ahoy Arena of zelfs als team- of onderdeelsponsor. We stellen er graag dagelijks één aan u voor.

LBH Group uit Rhoon, dat is opgericht in 1984, is uitgegroeid tot een wereldwijd scheepvaartagentschap voor tankers en droge bulkschepen met meer dan 90 kantoren in zes continenten. En het Rotterdamse bedrijf zit volgens Ferry de Vendt vol mensen die van de wielersport houden. Dus is het geen verrassing dat er al een aantal jaren een partnership met de Wooning Zesdaagse is. Zelf is de inwoner van Rhoon, die bij LBH zowel op operationeel als commercieel niveau manager is, misschien wel de grootste wielerfan. Hij koerst zelfs, zowel op de weg als in het veld. ,,Begin dit jaar nog als Amateur, maar ik heb later in het seizoen, nadat ik vader werd en minder tijd kreeg om te trainen, een stapje teruggedaan naar de Sportklasse.”

De afgelopen editie van de Wooning Zesdaagse had LBH maar liefst veertig gasten op het middenterrein en dit jaar doet het bedrijf er nog een schepje bovenop. ,,Vanavond zijn er 85 man te gast in onze box. Dat wordt dus een drukke bedoening.” De genodigde groep gasten zijn klanten van LBH en bestaan uit medewerkers van handelshuizen, lading-importeurs en -exporteurs en scheepseigenaren. De sfeer is daarbij zeker niet formeel, verzekert Ferry. ,,Wij willen onze gasten een leuke avond bezorgen met een hapje, een drankje en mooie wielersport. Omdat we met zo’n grote groep zijn, gaan klanten ook met elkaar praten, dus netwerken gebeurt zeker. Maar het draait toch vooral om de informele beleving.” Volgens Ferry is zijn avond geslaagd als diezelfde klanten met een lach op het gezicht weer vertrekken. ,,De meesten blijven lang hangen, dus dat zegt al genoeg.”

TICKETS