7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Proud partner: Oriental Group

Proud partner: Oriental Group

06 Januari 2019

De Wooning Zesdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die de wielersport een warm hart toedragen. Meestal zijn ze ook terug te vinden in een van de VIP Loges op het zakelijke middenterrein van de Ahoy Arena of zelfs als team- of onderdeelsponsor. We stellen er graag dagelijks één aan u voor.

Het Bleiswijkse Oriental Group houdt zich al vijfentwintig jaar bezig met de import van sierteeltproducten, zoals Bonsai, Ficus Ginseng en Lucky Bamboo uit het Verre Oosten. Daarnaast exporteert het bedrijf samen met haar klanten deze groenproducten zelf weer door heel Europa. Louis van Dijke is commercieel manager van Oriental Group, dat vijf jaar geleden wederom partner van de Wooning Zesdaagse werd. ,,De directeur Erik van der Pol heeft een kennis in de wielersport en is ook een liefhebber. Zo is het balletje gaan rollen”, zo legt hij de samenwerking uit.

De Wooning Zesdaags is volgens Van Dijke een open en mooi evenement. En daarom heeft hij ook geen enkele moeite om de sponsorloge op het middenterrein jaarlijks te vullen. ,,Als we klanten benaderen die nog nooit naar een wielerkoers zijn geweest, hoeven we alleen maar foto’s of een filmpje van de zesdaagse te sturen en ze zijn verkocht. We zien het ook echt als een informele nieuwjaarsborrel, waar zelfs concurrenten een leuke en gezellige avond kunnen hebben. Echte zaken worden er eigenlijk niet gedaan. Het moet vooral luchtig blijven. Wij willen bij Oriental Group graag verbinden. Zoals we dat ook al een kwart eeuw tussen Azië en Europa doen, zo doen wij het ook met onze klanten.”

Van Dijke is een echte wielerliefhebber en volgt de koers dan ook op de voet. ,,Ik ga nu al drie jaar naar de zesdaagse en ik blijf me verbazen over hoe aanraakbaar de renners zijn. Het ene moment knallen ze nog op de baan en een halfuurtje later komen ze langs voor een praatje in de box. Dat vind ik echt mooi aan dit evenement. De interactie tussen coureurs en publiek is te gek. Het maakt daarbij niet uit of het toppers of aanstormende talenten zijn. Ze praten allen graag over hun vak, wat veel zegt over de liefde die ze voor de wielersport hebben.” 

TICKETS