7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

Trotse partner: Flanderijn

Trotse partner: Flanderijn

03 Januari 2019

De Wooning Zesdaagse wordt mede mogelijk gemaakt door bedrijven die de wielersport een warm hart toedragen. Meestal zijn ze ook terug te vinden in een van de VIP Loges op het zakelijke middenterrein van de Ahoy Arena of zelfs als team- of onderdeelsponsor. We stellen er graag dagelijks één aan u voor. Vandaag is dat Flanderijn.

Al vanaf de eerste 'nieuwe’ editie in 2005 is Flanderijn partner van de Rotterdamse Zesdaagse. De incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie, met elf twaalf kantoren in Nederland en één in België, ondersteunt bedrijven, overheden en organisaties bij hun betalingsbeheer. In de dertien jaar dat Flanderijn als partner aan het evenement verbonden is, ging het wielerhart van de medewerkers in het algemeen, en directievoorzitter Teunis Nieuwpoort in het bijzonder, steeds sneller kloppen. ,,We begonnen ooit met één avond een box en inmiddels is het veel meer geworden”, legt hij uit. ,,We sponsoren de koppelkoers en hebben voor onze gasten nu twee boxen bij de finish. Daarnaast hebben we al jaren een koppel in de baan. Eerst was Danny Stam een van de vaste renners, nu is dat Niki Terpstra. En daar zijn we heel content mee.”

Voor Nieuwpoort is de Wooning Zesdaagse de perfecte plek om het nieuwe jaar af te trappen met relaties en klanten. ,,We ontvangen elke avond ongeveer dertig gasten. Dat heeft soms ook zijn nadelen. Ik ben een echte liefhebber en soms kan ik, omdat ik sta te praten met mensen in de box, niet altijd alles goed volgen. Maar dat is ook de charme van het evenement. Het is een leuke en gezellige avond voor echte wielerfans én voor mensen die minder bekend zijn met de sport. Na afloop gaan de meeste gasten dan ook met een grote glimlach op hun gezicht naar huis.”

Fijne topsport op de piste in combinatie met gezelligheid aan de rand van de baan. Daar draait het om voor de bestuurder van Flanderijn, die zelf ook graag kilometers op de racefiets maakt. ,,Het is een perfecte manier om relatiebeheer en een tof avondje uit te combineren. Dat hoor ik ook steeds van onze gasten. Zo krijgen de mensen die aanwezig waren ook de dag nadien al foto’s van de organisatiefotograaf. Dat wordt erg gewaardeerd en gezien als een mooi aandenken aan een bijzondere happening.”   

TICKETS