7 - 12 DECEMBER 2021

Nieuwsitems

De Buyst-Van Der Sande aan de start

De Buyst-Van Der Sande aan de start

18 Oktober 2019

De Belgen Jasper De Buyst en Tosh Van der Sande zullen van 2 t/m 7 januari 2020 meestrijden om de zege in Rotterdam Ahoy.

De komst van het Vlaamse duo past volgens mede-wedstrijdleider Peter Schep precies bij de filosofie van de Wooning Zesdaagse. "Wij streven ernaar om het deelnemersveld zeer divers te maken”, legt de voormalig wereldkampioen puntenkoers uit. "Daarbij proberen we echte pistiers, die tijdens de zesdaagsen en kampioenschappen uitblinken, aan te vullen met sterke wegrenners, die een flinke brok baanervaring in huis hebben.”

Vlaamse allrounders
Wat dat laatste betreft, zit het met het Vlaamse duo De Buyst en Van der Sande zeker goed. Ooit groot geworden als baanrenners, zijn beide nu uitgegroeid tot succesvolle wegrenners. Zo won Lotto-Soudal-renner Van der Sande (28) dit jaar nog een rit in de Ronde van Wallonië en reed hij daarnaast enkele knappe ereplaatsen in de Vuelta bijeen. Zijn ploegmaat De Buyst (25) was dit jaar succesvol in de Ronde van Denemarken - met een ritzege en de eerste plaats in het puntenklassement.

Volgens Schep zijn beide allrounders zeker in staat om voor de zege te gaan tijdens de Wooning Zesdaagse. "Als je puur naar hun kwaliteiten kijkt, horen ze zeker bij de favorieten. Jasper en Tosh rijden eerst nog in de Zesdaagse van Gent en zullen daarna alleen maar sterker worden. Daarnaast vertrekken ze na hun optreden in Rotterdam meteen naar Tour Down Under, dus ze willen in die periode echt goed in vorm zijn.”


Hotel Van Der Valk arrangementen
Er zijn arrangementen voor de Wooning Zesdaagse in combinatie met een overnachting in Van Der Valk Ridderkerk beperkt beschikbaar. Dit hotelarrangement is inclusief twee tickets voor de Wooning Zesdaagse. De arrangementen worden op basis van een 'first come, first serve' basis verstrekt.

Vraag je arrangement aan

TICKETS