6 - 11 DECEMBER 2022

Zesdaagse TV

In juli 2020 startte de Wooning Zesdaagse een nieuw online initiatief: Zesdaagse TV. Het wielerevenement in Rotterdam Ahoy wil een platform zijn voor alle fans van wielrennen en de ultieme etalage voor het internationale baanwielrennen en stapte daarom in de productie van talkshow en andere videocontent, om de helden van de baan en wielrennen in het algemeen in de spotlights te zetten. Zesdaagse TV is te volgen via het YouTube kanaal van de Wooning Zesdaagse. Abonneer je gratis en mis geen enkele aflevering meer!

ABONNEREN


 

Zesdaagse TV | Met gasten Kenny De Ketele, Michael Zijlaard & Erika Bronkhorst
In deze nieuwe aflevering praat presentator Bart Nolles met gasten Kenny De Ketele, Michael Zijlaard & Erika Bronkhorst, onder andere over de de afgelasting van de Wooning Zesdaagse, wat we hadden kunnen verwachten, hoe er nu vooruitgekeken wordt naar 2022 en terugkijken op de carrière van Kenny De Ketele en zijn volgende stappen. De maandelijkse column van John den Braber gaat over het weer niet doorgaan van de Wooning Zesdaagse. 


 

Zesdaagse TV | Met gasten Danny Stam, Yoeri Havik & Bobbie Traksel
In deze nieuwe aflevering praat presentator Bart Nolles met gasten Danny Stam, Yoeri Havik & Bobbie Traksel onder andere over de EK en WK baanwielrennen en de Track Champions League. Yoeri Havik vormt van 7 t/m 12 december 2021 een koppel met Jan-Willem van Schip. Wedstrijddirecteur Michael Zijlaard gaat langs bij Kirsten Wild en de maandelijkse column van John den Braber gaat dit keer over de vertrekkende bondscoach van Belgian Cycling: Peter Pieters.


 

Zesdaagse TV | Met gasten Matthijs Büchli, Maikel Zijlaard & Erik Breukink
In deze nieuwe aflevering praat presentator Bart Nolles met gasten Matthijs Büchli, Maikel Zijlaard en Erik Breukink onder andere over de Ster van Zwolle, deelname aan de Wooning Zesdaagse en het tourparcours van 2022. Matthijs Buchli en Maikel Zijlaard zijn er beide bij in december in Rotterdam Ahoy. De maandelijkse column van John den Braber gaat dit keer over baanwielrenner Yoeri Havik.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Jolanda Jansen, Michiel Elijzen en Erik Breukink.
In deze nieuwe aflevering van Zesdaagse TV praat presentator Bart Nolles samen met gasten Jolanda Jansen, Michiel Elijzen en Erik Breukink over diverse onderwerpen, zoals het WK Wielrennen, Parijs-Roubaix. En we gingen langs bij Kenny De Ketele, want de Wooning Zesdaagse wordt zijn laatste wedstrijd, waar hij samen met Niki Terpstra zal rijden.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Jeffrey Hoogland, Shanne Braspennincx en Bobbie Traksel.
In deze nieuwe aflevering praat presentator Bart Nolles met gasten Jeffrey Hoogland, Shanne Braspennincx en Bobbie Traksel onder andere over de Olympische Spelen. Jeffrey Hoogland en Shanne Braspennincx zijn aanwezig bij de Wooning Zesdaagse.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Jean-Paul van Poppel, Johan van der Velde en John den Braber?.
praat presentator Bart Nolles met gasten Jean-Paul van Poppel, Johan van der Velde en John den Braber - allen grote namen uit de wielerwereld. Ze blikken terug op de Tour de France en hun eigen carrières, maar kijken ook vooruit naar de Olympische Spelen. Ook zien we in de aflevering dat Michael Zijlaard gaat fietsen met Wendy van Dijk, die het "fietsvirus” helemaal te pakken heeft. Ze praten samen over de meerwaarde van het wielrennen en hoe veel voldoening ze eruit halen.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Michael Boogerd, Leo Alkemade en Peter Schep.
In deze aflevering praat presentator Bart Nolles met Michael Boogerd, Leo Alkemade en Peter Schep over onder andere de Tour De France. Wedstrijddirecteur Peter Schep maakt twee koppels bekend voor de Wooning Zesdaagse. En: John den Braber zijn maandelijkse column komt weer voorbij en Michael Zijlaard gaat op bezoek bij zijn neefje Maikel Zijlaard.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Erik Breukink, Chantal van den Broek-Blaak en Aart Vierhouten.
In deze aflevering praat presentator Bart Nolles met Chantal van den Broek-Blaak, Aart Vierhouten en Erik Breukink over onder andere de terugkeer van Tom Dumoulin, de Giro d’Italia en het dameswielrennen. John den Braber vertelt in zijn maandelijkse column over Remco Evenepoel die de Giro vervroegd moest verlaten.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Sven de Langen, Peter Blangé, Michael Zijlaard, Michael Boogerd, Erik Breukink en Leontien van Moorsel.
In deze bomvolle aflevering van Zesdaagse TV praat presentator Bart Nolles met gasten Sven de Langen (wethouder Sport), Peter Blangé (directeur Rotterdam Topsport) en Michael Zijlaard (wedstrijddirectie Wooning Zesdaagse) inhoudelijk over het bidbook dat Rotterdam heeft overhandigd aan de tourorganisatie. Verder praat Bart ook met oud profrenners Michael Boogerd, Erik Breukink en Leontien van Moorsel o.a. over de drie routes die bij de tour start in Rotterdam aan bod zouden komen. John den Braber haakt in op de eerdere tourstart in Rotterdam met zijn maandelijkse column en profrenners Niki Terpstra en de laatste Nederlandse gele truidrager Mike Teunissen komen ook voorbij.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Michael Boogerd, Bobbie Traksel en Adrie van der Poel
Michael Boogerd, Bobbie Traksel en Adrie van der Poel praten met presentator Bart Nolles in deze aflevering van Zesdaagse TV o.a. over de kandidaatstelling van Rotterdam - Den Haag voor de start van de Tour de France in 2024 of 2025, Mathieu van der Poel als ronderenner en wat we kunnen verwachten van Poga?ar en Rogli? het komende seizoen. Verder gaat Michael Zijlaard langs bij Chantal Blaak-van den Broek en Lars van den Broek (ceremoniemeester Wooning Zesdaagse) en rijden een trainingsrit. John den Braber vertelt in zijn maandelijkse column over een bidon die voor hem belangrijk was.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Roy van den Berg, Bobbbie Traksel en Gert Jakobs
In deze aflevering van Zesdaagse TV praat presentator Bart Nolles met gasten Roy van den Berg, Gert Jakobs en Bobbie Traksel. Wedstrijddirecteur Michael Zijlaard gaat langs bij voormalig pistiers Danny Stam en Robert Slippens en John den Braber vertelt in zijn column over één beeld dat meer zegt dan duizend woorden.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Michael Boogerd, Peter Schep & Richard Plugge
In deze aflevering praat presentator Bart Nolles met gasten Peter Schep (wedstrijddirecteur Wooning Zesdaagse), Richard Plugge (ploegdirecteur Jumbo - Visma) en oud-profrenner Michael Boogerd. Wedstrijddirecteur Michael Zijlaard gaat langs bij Olympisch kampioen Elis Ligtlee en John den Braber vertelt over Tom Dumoulin's tijdelijke stop in het wielrennen in de column De Laatste Ronde.


Zesdaagse TV  | Wieler Talkshow - Met Michael Boogerd, Pieter Weening & Lucinda Brand
In deze nieuwe aflevering van Zesdaagse TV praat presentator Bart Nolles met gasten Michael Boogerd, Pieter Weening en Lucinda Brand. Koersdirecteur Michael Zijlaard gaat fietsen met Jolanda Jansen (directeur Rotterdam Ahoy) en nemen een kijkje in het nieuwe RACC gebouw. Ook blikt John den Braber terug op het afgelopen jaar in de column 'De Laatste Ronde'.


Zesdaagse TV | Wielertalkshow #5 - Met Koos Moerenhout, Michiel Elijzen en Bobbie Traksel
In deze nieuwe aflevering van Zesdaagse TV praat presentator Bart Nolles samen met bondscoach Koos Moerenhout, ploegleider Michiel Elijzen en oud-renner Bobbie Traksel over het wielerseizoen dat afgelopen zondag ten einde kwam: de Vuelta-overwinning van Primoz Roglic, hoe het kwam dat Wilco Kelderman in de Giro zijn roze leiderstrui moest afstaan en als derde eindigde in het eindklassement. Ook fietst Michael Zijlaard met honkballegende Robert Eenhoorn en vertelt Jeffrey Hoogland over zijn 'De Laatste Ronde'.


Zesdaagse TV Wieler Talkshow #4 - Met Michael Boogerd, Chantal Blaak en Nick van der Lijke
In deze aflevering van de Wieler Talkshow Zesdaagse TV sprak presentator Bart Nolles met gasten Michael Boogerd, Chantal van den Broek-Blaak en Nick van der Lijke. Michael Zijlaard ging op pad met Gianni Romme en Wim Stroetinga leest de column 'De Laatste Ronde' voor. Met dank aan Arjan Smilde (Smilde Video Producties) voor de montages en Tim van Hengel (Wielerflits) voor redactie. Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Wooning Keukens en Badkamers, Nederlandse Loterij, 36 Cycling, Rotterdam Ahoy en Rijnmond Sport.


Zesdaagse TV Wieler Talkshow #3 - Napraten Tour de France - i.s.m. Rijnmond Sport
De 3e aflevering van de Zesdaagse TV Wieler Talkshow is een samenwerking met Rijnmond Sport. In de studio van Rijnmond sprak presentator Bart Nolles praat met gasten Peter Schep, Bobbie Traksel en John den Braber na over de Tour de France! Michael Zijlaard stapte op de fiets met René Froger en Leontien van Moorsel las de column 'De Laatste Ronde' voor. Met dank aan Arjan Smilde (Smilde Video Producties) voor de montages en Tim van Hengel (Wielerflits) voor redactie. Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Wooning Keukens en Badkamers, Nederlandse Loterij, 36 Cycling, Rotterdam Ahoy en Rijnmond Sport.


TOUR SPECIAL #4 Met Jean-Paul van Poppel, Maarten den Bakker en Laurens Ten Dam
In de slotaflevering van de Zesdaagse TV Tour Special gaat Michael Zijlaard langs de E-Tour Rotterdam op de SS Rotterdam waar hij Jean-Paul van Poppel, Laurens ten Dam en Maarten den Bakker spreekt en tour verhalen ophaalt.


TOUR SPECIAL #3 Met Erik Breukink, Renate de Haas & Leo van Vliet
In de derde aflevering van de Zesdaagse TV Tour Special… Wat als je zoon mee rijdt in de tour en hoe kijk je als organisator van de Amstel Gold Race naar de Tour? Dat en meer! Michael Zijlaard en Erik Breukink vervolgen hun roadtrip door Nederland en bellen aan bij Renate de Haas, moeder van tourdeelnemer Dylan van Baarle en Leo van Vliet, oud-etappewinnaar én de grote man achter de Amstel Gold Race die op 10 oktober op stapel staat.


TOUR SPECIAL #2 Met Erik Breukink, Johan van der Velde en Kees Maas
De roadtrip continues! In de tweede aflevering van de Zesdaagse TV Tour Special gaan Michael Zijlaard en Erik Breukink langs bij wielerlegende Johan van der Velde en de 'Stem van het wielrennen’ Kees Maas.


TOUR SPECIAL #1 Met Erik Breukink, Ron Zijlaard, Michael Boogerd en Adrie van der Poel
De start van de roadtrip van Michael Zijlaard langs vele helden uit het wielrennen met een speciale band met de Tour de France. Met broodjes van De Snor gaat hij in de Zesdaagse TV BMW langs bij Erik Breukink, Michael Boogerd en Adrie van der Poel.


AFLEVERING 2: 'Trainen doe je maar thuis'
Op zondag 5 juli om 12.00 uur gaat de tweede aflevering van Zesdaagse TV in première met te gast bij Thomas van Zijl in de Ahoy Arena: Jan-Willem van Schip, Peter Schep en Léon de Kort. Verder met Michael Zijlaard, Niki Terpstra en Leo Alkemade. John den Braber verzorgde opnieuw een fraaie column.


AFLEVERING 1: 'Dan ben je pas de baas van de week'
Op zondag 7 juni om 12.00 uur gaat de eerste aflevering van Zesdaagse TV in première met gasten Harrie Lavreysen, Michael Zijlaard, Leon de Kort, Wim Stroetinga, Peter Schep en anchor Thomas van Zijl.