Live updates

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Tijdens de Wooning Zesdaagse kun je hier alle actie volgen. Bekijk de dagelijkse wedstrijdverslagen, het programma, rennersveld en de laatste standen.

Uitslagen & Standen

Benieuwd naar alle uitslagen en standen? Dagelijks worden deze bijgewerkt op de website. Blijf op de hoogte en zie wie er in de buurt komt van de overwinning.

Bekijk alle uitslagen en standen Algemeen klassement tussenstanden

Wedstrijdverslagen

Beleef na afloop de wedstrijd nog een keer. Elke dag worden er wedstrijdverslagen, nieuwsupdates en dag overzichten geplaatst die je mee terug nemen in het moment. Laat je meeslepen en voel de sfeer en de spanning.
 

Lees de wedstrijdverslagen Lees al het nieuws Bekijk alle video's van 2022

 

Programma

Bekijk het volle programma met dagelijkse highlights, zoals het afscheid van Niki Terpstra op zaterdag en de spannende finales op de zondag.
 

Bekijk het programma

 

Rennersveld

Benieuwd wie er dit jaar deelnemen aan de Wooning Zesdaagse? Bekijk de lineup van de koppels en sprinters. Zo weet je precies wie wie is.

 

Bekijk het volledige rennersveld

Live op Ziggo Sport


Niks zo mooi als het live meemaken in de arena, maar de wedstrijden zijn ook vanuit huis te volgen. Elke dag zijn de wedstrijden van de Wooning Zesdaagse te zien op Ziggo Sport Kanaal 14. 

Dinsdagavond vanaf 19.30 uur
Woensdagavond vanaf 19:05 uur 
Donderdagavond vanaf 19:20 uur 
Vrijdagavond vanaf 19:00 uur 
Zaterdagavond vanaf 18:45 uur 
Zondagmiddag vanaf 13.00 uur

TICKETS