Zakelijk netwerkevent

Wielrennen en netwerken gaan hand-in-hand. De unieke sfeer in de Ahoy Arena in Rotterdam Ahoy biedt een prachtig topsport platform om relaties te ontvangen. Nodig uw relaties uit en laat hen samen met u het wielerspektakel van dichtbij beleven. Een fantastische ervaring om zelf tussen het wielerspektakel te staan en daar uw gasten te ontvangen. Met een loge midden in de arena waar de renners om je heen racen, beleef je de spanning en snelheid van dichtbij!

Bekijk brochure Bestel uw hospitality pakket Neem contact op


Ontdek de hospitality arrangementen

Er zijn verschillende mogelijkheden om uw relaties tijdens de Wooning Zesdaagse te ontvangen. Kies voor een loge arrangement en sta in het midden van het spektakel op de baan. Of kies voor een van de groepsarrangementen zoals Business Seats met een grandioos uitzicht vanaf het balkon, VIP bar of de clinics i.c.m. andere hospitality.  Ontdek alle arrangementen via onderstaande buttons.

Loge arrangement | Vanaf € 2.100,-
Loge Grand arrangement | Vanaf € 5.800,-
Business Seats arrangement | Vanaf € 2.250,-
Baanclinics | Vanaf € 2.200,-
VIP Bar arrangement | Vanaf € 1.200,-

Kies de ervaring die bij u past

Beleef het wielerspektakel in het midden van de strijd op het middenterrein met de loge (grand) of VIP Bar arrangementen of geniet van een grandioos uitzicht vanaf het balkon met het Business Seats arrangement. Voeg voor de extra ervaring een baanclinics arrangement toe aan uw hospitality pakket. 


Kom in contact 

Bent u er al uit welk arrangement het beste bij u past? Vul dan eenvoudig het bestelformulier in. Liever persoonlijk contact? Wij vertellen u graag over alle hospitality mogelijkheden en stellen een pakket samen dat volledig bij uw wensen past. Ontdek in één keer alles over de mogelijkheden die bij u passen! Neem contact op met het team via Dominique van 't Hof (d.vanthof@ahoy.nl - 06 43 53 94 33) of Marijn Smits (m.smits@ahoy.nl - 06 34 57 72 00) 

TICKETS