Exposure in een van de mooiste wielerarena's

Wilt u uw merk of bedrijf verbinden aan het grootste baanwielrenevenement in Nederland? De Wooning Zesdaagse biedt een unieke kans voor exposure en/of om activaties op te zetten voor de ruim 700.000 wielersporters en ruim 1,4 miljoen actieve, sportieve fietsers die ons land rijk is. Word bijvoorbeeld ploegsponsor, wedstrijdsponsor of sprint sponsor. Verbind uw bedrijf of merk met topsport tijdens de Wooning Zesdaagse en nodig uw relaties uit om samen met hen het wielerspektakel van dichtbij te beleven. Er zijn verschillende mogelijkheden. 

Zesdaagse en wedstrijd
Een ploeg of wedstrijd sponsoren bij het hoofdprogramma van de Wooning Zesdaagse zorgt voor exposure en beleving in een van de mooiste wielerarena’s ter wereld, zes dagen lang. U kunt uw bedrijf of merk op deze manier op een unieke manier verbinden met topsport.

Sprint
Eén van de onderdelen van de Wooning Zesdaagse is het sprinttoernooi waaraan de absolute top elk jaar deelneemt, waar de baanrecords je om de oren vliegen en waar heel Ahoy uit zijn dak gaat.

Dames
Na eerdere toevoegingen van damesonderdelen aan het hoofdprogramma zijn ze er dit jaar ook weer bij. Voor de 40e editie worden er gedurende drie dagen ook door dames diverse duuronderdelen verreden. Een mooie kans om uw bedrijf of merk te verbinden aan het dameswielrennen!

Bekijk de brochure Neem contact op

Ploegsponsor mannen | 6 dagen | € 27.500,- 
Sponsor Dames | 3 dagen | € 12.500,-
Sponsor Sprint Cup | € 31.500,-
Sponsor Sprinter | € 15.000,- 
Autosponsor | € 12.000,-
Wedstrijdsponsor | € 6.900,-
Standruimte

Exposure en sponsorfaciliteiten

Hiernaast zijn er diverse andere exposure mogelijkheden zoals standruimte op de 1e ring, baanreclame op en rondom de baan of uw organisatie te profileren op de eigen kanalen van de Wooning Zesdaagse.  Heeft u andere ideeën voor vormen van exposure of activatie? Deze zijn altijd bespreekbaar. Neem hiervoor contact op met het team. 

 

Kom in contact 

Wij vertellen u graag over alle sponsoring, exposure en/of activatie mogelijkheden en kunnen een pakket samenstellen dat volledig bij uw wensen past. Ontdek in één keer alles over de mogelijkheden! Neem contact op met het team via Dominique van 't Hof (d.vanthof@ahoy.nl - 06 43 53 94 33) of Marijn Smits (m.smits@ahoy.nl - 06 34 57 72 00) 

TICKETS