AGF plein op woensdag 7 december

Eén van de grote sportevenementen van het jaar is de Wooning Zesdaagse. Elk jaar komen in Rotterdam Ahoy de beste baanrenners ter wereld samen. Zes dagen felle wielerstrijd in de koppelkoers, achter de derny en op de sprint. Topsport in een afwisselend programma en uitstekende ambiance. Van 6 t/m 11 december 2022 wordt de 39e editie verreden van een van de meest prestigieuze zesdaagsen.  Aan de start bekende namen van wegcoureurs en internationale baanspecialisten. Ook wereldkampioenen en Nederlands beste baansprinters binden de strijd aan. Verwacht wielerspektakel van de bovenste plank met snelheden tussen de 60 en 70 km/u. 

AGF/tuinbouw plein

Op woensdag 7 december 2022 faciliteert de Wooning Zesdaagse hét ontmoetingsplein voor de AGF/tuinbouw sector in Rotterdam Ahoy. Bedrijven uit de sector kunnen onder het genot van topsport elkaar ontmoetennetwerken en eigen relaties uitnodigen.

Het arrangement bestaat uit:

  • Toegangskaart voor het zakelijk middenterrein bij de Wooning Zesdaagse 2022;
  • Toegang tot het AGF/tuinbouw plein waar een grote loge wordt omgebouwd tot plein;
  • Per bedrijf eigen tafel (minimum van 6 personen), met naambordje, binnen de loge;
  • Parkeerkaart (1 per 2 personen) en drankarrangement inbegrepen;
  • Catering inbegrepen de gehele avond: snacks à nootjes, chips, kaasplankje, bitterballen, yakitori spiesjes etc;
  • Bij binnenkomst wordt een groot bord geplaatst met logo’s van alle deelnemende bedrijven (bij minimale afname van 10 kaarten).

De kosten per kaaart bedragen €175,- excl. BTW. 

Vragen of meer informatie?

Neem contact op met Marijn Smits voor meer informatie of om een AGF plein arrangement af te nemen via m.smits@ahoy.nl. Ben je benieuwd naar de andere zakelijke mogelijkheden tijdens de Wooning Zesdaagse? Bekijk dan de zakelijke brochure of neem contact met ons op. 

 

Neem contact op Bekijk de brochure
 

 

TICKETS