7 - 12 DECEMBER 2021

Zesdaagse TV

De Rotterdamse Wooning Zesdaagse komt met een nieuw online initiatief. Het wielerevenement in Rotterdam Ahoy wil de ultieme etalage zijn voor het baanwielrennen en stapt daarom nu in de productie van een maandelijkse talkshow, met de helden van de baan in de spotlights. In de eerste aflevering zitten onder andere Wim Stroetinga en Harrie Lavreysen. Het programma duurt circa 25 minuten en wordt gepresenteerd door Thomas van Zijl. Zesdaagse TV is te volgen via www.wooningzesdaagse.nl/tv


AFLEVERING 1: 'Dan ben je pas de baas van de week'
Op zondag 7 juni om 12.00 uur gaat de eerste aflevering van Zesdaagse TV in première met gasten Harrie Lavreysen, Michael Zijlaard, Leon de Kort, Wim Stroetinga, Peter Schep en anchor Thomas van Zijl.

 


AFLEVERING 2: 'Trainen doe je maar thuis'
Op zondag 5 juli om 12.00 uur gaat de tweede aflevering van Zesdaagse TV in première met te gast bij Thomas van Zijl in de Ahoy Arena: Jan-Willem van Schip, Peter Schep en Léon de Kort. Verder met Michael Zijlaard, Niki Terpstra en Leo Alkemade. John den Braber verzorgde opnieuw een fraaie column.

TICKETS
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER