7 - 12 DECEMBER 2021

Zesdaagse TV

In juli 2020 startte de Wooning Zesdaagse een nieuw online initiatief: Zesdaagse TV. Het wielerevenement in Rotterdam Ahoy wil een platform zijn voor alle fans van wielrennen en de ultieme etalage voor het internationale baanwielrennen en stapte daarom in de productie van talkshow en andere videocontent, om de helden van de baan en wielrennen in het algemeen in de spotlights te zetten. Zesdaagse TV is te volgen via het YouTube kanaal van de Wooning Zesdaagse. Abonneer je gratis en mis geen enkele aflevering meer!

ABONNEREN


Zesdaagse TV Wieler Talkshow #4 - Met o.a. Michael Boogerd, Chantal Blaak en Nick van der Lijke Sport
In deze aflevering van de Wieler Talkshow van Zesdaagse TV sprak presentator Bart Nolles met gasten Michael Boogerd, Chantal van den Broek-Blaak en Nick van der Lijke. Michael Zijlaard ging op pad met Gianni Romme en Wim Stroetinga leest de column 'De Laatste Ronde' voor. Met dank aan Arjan Smilde (Smilde Video Producties) voor de montages en Tim van Hengel (Wielerflits) voor redactie. Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Wooning Keukens en Badkamers, Nederlandse Loterij, 36 Cycling, Rotterdam Ahoy en Rijnmond Sport.Zesdaagse TV Wieler Talkshow #3 - Napraten Tour de France - i.s.m. Rijnmond Sport
De 3e aflevering van de Zesdaagse TV Wieler Talkshow is een samenwerking met Rijnmond Sport. In de studio van Rijnmond sprak presentator Bart Nolles praat met gasten Peter Schep, Bobbie Traksel en John den Braber na over de Tour de France! Michael Zijlaard stapte op de fiets met René Froger en Leontien van Moorsel las de column 'De Laatste Ronde' voor. Met dank aan Arjan Smilde (Smilde Video Producties) voor de montages en Tim van Hengel (Wielerflits) voor redactie. Deze aflevering is mede mogelijk gemaakt door Wooning Keukens en Badkamers, Nederlandse Loterij, 36 Cycling, Rotterdam Ahoy en Rijnmond Sport.


TOUR SPECIAL #4 Met Jean-Paul van Poppel, Maarten den Bakker en Laurens Ten Dam
In de slotaflevering van de Zesdaagse TV Tour Special gaat Michael Zijlaard langs de E-Tour Rotterdam op de SS Rotterdam waar hij Jean-Paul van Poppel, Laurens ten Dam en Maarten den Bakker spreekt en tour verhalen ophaalt.


TOUR SPECIAL #3 Met Erik Breukink, Renate de Haas & Leo van Vliet
In de derde aflevering van de Zesdaagse TV Tour Special… Wat als je zoon mee rijdt in de tour en hoe kijk je als organisator van de Amstel Gold Race naar de Tour? Dat en meer! Michael Zijlaard en Erik Breukink vervolgen hun roadtrip door Nederland en bellen aan bij Renate de Haas, moeder van tourdeelnemer Dylan van Baarle en Leo van Vliet, oud-etappewinnaar én de grote man achter de Amstel Gold Race die op 10 oktober op stapel staat.


TOUR SPECIAL #2 Met Erik Breukink, Johan van der Velde en Kees Maas
De roadtrip continues! In de tweede aflevering van de Zesdaagse TV Tour Special gaan Michael Zijlaard en Erik Breukink langs bij wielerlegende Johan van der Velde en de 'Stem van het wielrennen’ Kees Maas.


TOUR SPECIAL #1 Met Erik Breukink, Ron Zijlaard, Michael Boogerd en Adrie van der Poel
De start van de roadtrip van Michael Zijlaard langs vele helden uit het wielrennen met een speciale band met de Tour de France. Met broodjes van De Snor gaat hij in de Zesdaagse TV BMW langs bij Erik Breukink, Michael Boogerd en Adrie van der Poel.


AFLEVERING 2: 'Trainen doe je maar thuis'
Op zondag 5 juli om 12.00 uur gaat de tweede aflevering van Zesdaagse TV in première met te gast bij Thomas van Zijl in de Ahoy Arena: Jan-Willem van Schip, Peter Schep en Léon de Kort. Verder met Michael Zijlaard, Niki Terpstra en Leo Alkemade. John den Braber verzorgde opnieuw een fraaie column.


AFLEVERING 1: 'Dan ben je pas de baas van de week'
Op zondag 7 juni om 12.00 uur gaat de eerste aflevering van Zesdaagse TV in première met gasten Harrie Lavreysen, Michael Zijlaard, Leon de Kort, Wim Stroetinga, Peter Schep en anchor Thomas van Zijl.

TICKETS
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER